Ruethai Massasje & Spa

Litt om oss

Innehaveren er utdannet fra Udonthani Thai Traditional Massage & Health Promotion School hvor hun har gjennomført fire separate utdanninger: "Thai Traditional massasje",

'' Thai Royal  massasje'' ,"Foot massage for health",

"Herbal compressing for health" , "Aromatherapy oil massage", 

'' Thaisport massasje (idrettmassasje)'', ''Hot stone massasje'' ,

'' Tok sen massasje''

Thaimassasje passer for alle, og er spesielt populært hos den som er plaget av stive og ømme muskler som ofte er et resultet av en hektisk og stresset hverdag.

I den tradisjonelle thaimassasjen behandler man spesielle trykkpunkter på kroppen og strekker ut kroppen etterpå slik at man blir avslappet. Behandlingen øker blodgjennomstrømningen og hjelper til med å løse opp spenninger i kroppen samt øker fleksibiliteten. Det benyttes ikke oljer ved tradisjonell thaimassasje.

Ved oljemassasje får man den avslappende effekten ved berøring, mer enn ved å konsentere seg om spesielle knutepunkter i kroppen. Ved å benytte aromatiske planteoljer oppnår man også effekten ved den enkelte oljes egenskap. Denne velduftende behandlingen er svært populær og kan kombineres med tradisjonell thaimassasje.

Vi vil også trekke frem hot-stone massasje hvor det benyttes varme steiner slik at kroppen kan behandles uten å bruke hardt eller dypt press på musklene. Behandleren benytter omlag 70 svarte oppvarmede flate steiner i løpet av en behandling. De benyttes på utvalgte steder hvor varmen gir en avlappende virkning. Noen ganger vil man massere direkte med steinene på områder som behøver spesiell oppmerksomhet.